Официалната премиера на новия български сериал е на 2 февруари (сряда)

...
Официалната премиера на новия български сериал е на 2 февруари (сряда)
Коментари Харесай

Новият БГ сериал `Аз и моите жени` с премиера по БНТ утре вечер |

Официалната премиера на новия български сериал е на 2 февруари (сряда) от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Шестте епизода драма с детайли на комедия описват една съвременна градска история, в центъра на която е двойственият живот на съумелия млад доктор Филип Томов. В ролята му влиза артистът Димитър Живков, който телевизионните фенове познават от сериала " All Inclusive " (Боян) и от " Дъвка за балончета ", където играе Мони.

Сгоден за красивата интериорна дизайнерка Кристина - щерка на прославен проектант (Мария Сотирова), младият доктор попада в паралелна връзка с друга жена (Христина Джурова). Докато гради устойчиво семейство и кариера на хирург-ортопед в София, работата му го води и в Бургас, където през седмица работи в локална болница. Дотогава животът му е видимо спретнат и благополучен. Живее с дългогодишната си другарка, с която е убеден, че ще прекара живота си. Плановете им за взаимно бъдеще са съществени и даже възнамеряват женитба. Но в най-неочаквания миг, ориста го среща с Мая, с която преоткрива себе си и неподозираните си стремежи. Той пробва по всевъзможни способи да излезе от клопката, в която самичък се е сложил, и се ненавижда, че не съумява. Двата паралелни свята, в които заживява, са не просто инцидентна уязвимост, а огледален облик на личното му раздвояване и рецесията на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот.

Д-р Томов е отгледан от властната си майка (Росица Александрова), за която произхода на хората е първата големина, по която ги дефинира. Тя отглежда Филип сама, правейки всичко допустимо да ограничи връзката на сина си с татко му (Димитър Баненкин). Свикнал на ред, Филип влиза във взривоопасен скандал с ресторантьор, който ще го води до арест и престой в полицейското ръководство.

Годеницата му Кристина е млад интериорен дизайнер, който на пръв взор има всичко – красива, финансово обезпечена, има добър сътрудник в живота, положително обучение и капацитет за кариера. Под мощното въздействие на татко си – почитан проектант, който в никакъв случай не е удовлетворен от нея, Кристина става жертва на паник офанзиви, от които единствено Филип може да я избави. Животът ѝ стартира последователно да се обърква, когато младата жена интуитивно стартира да усеща измененията в годеника си.

Мая е свободният дух, който Филип в никакъв случай не е вярвал, че би го привлякъл. Тя е безспорната диаметралност на кротката и смирена Кристина. Мая е човек на заниманието, който постоянно провежда празненства с другари в дома си в Бургас. Честите командировки на Филип и буйните купони на Мая ги срещат инцидентно, а искрата сред тях пламва изненадващо и буйно. Тази искра бързо се трансформира в огън, който не може да бъде овладян и неизбежно води до сложни избори.

Д-р Крумов (Башар Рахал) е сътрудник и най-хубавият другар на Филип. Той е безгрижник, обожател на красивите дами, човек на живота. Познавайки приятеля си добре, вижда смяната в държанието му бързо схваща за паралелната връзка, в която Филип е влезнал. И в случай че първоначално я приветства с усмивка, то скоро стартира да вижда сериозността на обстановката и стартира обезверени опити да избави приятеля си от кашата, в която се е забъркал.

Сценарият на сериала е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор е Борис Луканов.

Сериалът „ Аз и моите дами “ е част филмопроизводството на публичната телевизия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР